Suroviny:
1 balení trustového chleba
120 g taveného sýru
60 g máslo
6 ks rajčat
petrželová nať
1 balení trustového chleba
120 g taveného sýru
60 g máslo
6 ks rajčat
petrželová nať
15 ks černých oliv
kousek pórku nebo pažitky
Sardelová
pasta
kousek pórku nebo pažitky
Postup:
Z trustového chleba vykrojíme kolečka, můžete i z jiného chleba nebo pečiva, záleží na vás.
Máslo a tavený sýr vyšleháme do pěny. Petrželovou nať nasekáme najemno, je lepší pažitka, ale pokud není, tak petrželová nať je taky dobrá.
Na kolečka chleba naneseme cukrářským pytlíkem pěnu a okraje obalíme v nasekané petrželové nati nebo pažitce.
Z rajčat nakrájíme křidélka. Na jednu stranu kolečka dáme černou olivu, dírou nahoru. Pak k ní me křidélka z rajčat tak, aby to vypadalo, že se beruška chystá odletět.
Odkrojíme kousek pórku (asi
Žádné komentáře:
Okomentovat